Tietoa meistä

HomeTaisto on Porilainen homekoirapalveluja tarjoava yritys. Toimialueenamme on Satakunta, sopimuksen mukaan matkaamme kauemmaksikin!

Jenni & Mikko

Jenni on valmistunut Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta homekoiraohjaajaksi vuonna 2018. Koulutus sisälsi mm. koiran koulutusta, rakennustekniikkaa ja mikrobiologiaa. Aiemmalta koulutukseltaan Jenni on kemiantekniikan insinööri. Mikolla taasen on kahdenkymmenen vuoden kokemus rakennusalalta.

Jenniä ja Mikkoa yhdistää pitkä historia koirien parissa. Mikon päälaji koirien kanssa on ollut metsästys, Jennillä puolestaan tottelevaisuuskoulutus ja agility. Tällä hetkellä he asuvat vanhalla maatilalla yhdessä viiden koiransa, kissan, kanin ja parinkymmenen kanan kanssa. 

Homekoirat Taisto ja Voitto

Taisto on vuonna 2016 syntynyt englanninspringerspanieli. Taisto on opiskellut homekoiraksi Keski-Pohjanmaan ammattiopistossa ja suorittanut koulun järjestämän tasokokeen hyväksytysti tammikuussa 2019. Taisto on motivoitunut työntekijä ja hoitaa työnsä aina erittäin tarkasti. Vapaa-aikanaan Taisto jäljittää kolareissa loukkaantuneita hirvieläimiä.

Voitto on vuonna 2017 syntynyt englanninspringerspanieli. Voitto aloitti kouluttautumisen homekoiraksi heti kotiuduttuaan kahdeksan viikon iässä. Voitosta kehittyi nopeasti isänsä Taiston vertainen nenänkäyttäjä. Voitto on rohkea työntekijä, joka rakastaa tehdä yhteistyötä ohjaajansa kanssa. Vapaa-aikanaan Voitto harrastaa tottelevaisuuskoulutusta.