Homekoiratutkimus

Homekoiran avulla tehdyn tutkimuksen tavoite on selvittää esiintyykö kiinteistössä kosteus- ja homevaurioon viittaavia mikrobiperäisiä hajuja ja paikallistaa hajujen esiintymiskohdat. Homekoira on tehokas ja lahjomaton homevaurioiden paljastaja. Se haistaa homeen ilman, että rakenteita tarvitsee purkaa. HomeTaiston homekoirat on koulutettu samoilla menetelmillä kuin tullin ja poliisin koirat. Koiramme tunnistavat sädesienen ja parikymmentä rakennusten vaurioihin liittyvää homelajia.

Tutkimukseen kuuluu aina alkukartoitus, homekoiratutkimus sekä kirjallinen loppuraportti!

Outo haju asunnossa?Epämääräistä oireilua?Sisäilmaongelmiin on syytä puuttua heti!

Kiinteistöön kuulumattomille hajuille ja asujien oireille voi löytyä syy rakenteiden homekasvustosta. Home saattaa johtua esimerkiksi paikallisesta vesivuotokohdasta tai kosteuden tiivistymisestä rakenteisiin. Sisäilmaongelmiin on hyvä puuttua heti, eikä odottaa oireiden tai vaurioiden pahenemista.

Myymässä / ostamassa
Kaikkien osapuolten etu!

Myyjä tietää, mitä on myymässä, ostaja osaa varautua mahdollisiin remontteihin eikä kiinteistönvälittäjä joudu ikävään välikäteen.

Remontoimassa
Tiedä mitä remontoit!

On helpompi suunnitella tulevia remontteja, kun on tarkempi kuva remonttitarpeen laajuudesta. Homekoiralla voi myös tarkistaa korjaustöiden onnistumisen.


Lisää hyödyllistä tietoa: Hometalkoot.fi